joi, 24 februarie 2011

briose cu cocos si ciocolata

Ingrediente : 4 oua, 140 gr zahar pudra, 115 gr faina pt prajituri, 1 lingurita praf de copt, 85 gr nuca de cocos uscata, 115 gr unt nesarat topit, bucati mici de ciocolata alba.


Se preincalzese cuptorul la 180 gr.
Intr-un bol mare se mixeaza ouale cu zaharul, pana la omogenizare. Se adauga faina cu praful de copt si se incorporeaza cu o lingura metalica. Se adauga nuca de cocos ( se poate pune si alba) , untul topit si se amesteca usor.
Briosele se coc 10 min, sau pana cresc in forme....se pot controla cu o scobitoare, daca nu se ia nimic pe ea, sunt gata.:)
Se scot din cuptor, se lasa sa se racoreasca, si se pot glazura cu ciocolata alba topita pe baie de aburi...si se presara deasupra nuca de cocos. Se servesc dupa ce se intareste ciocolata.


Sunt foarteee delicioaseee!!!

2 comentarii:

FLORY spunea...

Super arata!

Dia spunea...

multumesc Flory, dar si fff gustoaseee!!!:)