miercuri, 30 martie 2011

Fursecuri cu ciocolata si ghimbir

Ingrediente : - 155 gr faina pentru prajituri, 2 lingurite praf de copt, 55 gr zahar brun, 55 gr zahar pudra, 1 ou, 2 picaturi esenta de vanilie, 3 linguri ulei de floarea soarelui. Toate cele de mai sus, se pun in robotul de bucatarie, pana se incorporeaza. Aluatul obtinut se scoate din robot intr-un castron, si se amesteca cu :
                    - 85 gr ciocolata de menaj taiata in bucati mari, 55 gr ghimbir zaharisit taiat marunt.
Se imparte aluatul in mingiute mici, se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt, asezate la o distanta corespunzatoare unele de altele, si se coc pana devin aurii ( 15 min, sau in functie de cuptor).

Glazura : - 55 gr zahar pudra, 2 linguri zeama de portocala....se amesteca, apoi se pune intr-o punguta de plastic, se face o gaura mica...si se decoreaza fursecurile ( racite in prealabil).

Merg de minune langa cafea....sau ceaiul de la ora 5:)

Enjoy!

Niciun comentariu: