...cu gandul la un mic dejun mai light......am pus mana pe singura nectarina care se afla in fructiera (asta fiind ieri, azi am mai multe;), am taiat-o in jumatate.....am presarat zahar brun, si am pus-o pe grill-ul de aragaz cu partea taiata in jos.
Cand zaharul a inceput sa se caramelizeze, si piersica mea dungata....am intors-o pentru inca 1 minut. Le-am asezat pe farfurie, in mijloc am pus iaurt simplu...iar pt decor am folosit zahar brun si ceva fructe de padure congelate.
Simplu, rapid si gustos!
Enjoy!:)
4 comentarii:
Ce interesant! Eu nu m-as fi gandit niciodata sa frig o piersica, dar imi dau seama acum ca e chiar o idee faina! Problema e ca tigaia mea de fript miroase a carne oricat as freca-o.... :(
off...cumperi alta, numai pt piersici:P...glumesc, se pun pe gratar multe fructe.....si nu mai conteaza ca miroase a carne, papi fructe cu miros de carne, si ti se potoleste foamea!:)puup
:))) sa stii ca ma gandisem la asta, dar cred ca ai dreptate, oricum imi plac combinatiile exotice de carne cu fructe :)) ultima a fost un fel asiatic cu porc si ananas, super la gust, dar tare anevoios de facut :)) Nu rade, rabdarea mea se limiteaza la torturi, si nici atunci pana la capat :))
Figura esti!stai linistita, ca si eu am momente cand stau prost cu rabdarea!;)....cat despre combinatii de carne cu fructe, am incercat si eu.....singura scoasa din ecuatie, e sosul de visine pt carne, nu mi-a placut:P
Trimiteți un comentariu