- 250 gr carne tocata (vita, porc)
- un gogosar tocat marunt
- 1 ceapa tocata marunt
- 2 catei usturoi tocati
- 3 linguri de ulei
- 1 lingurita de pasta de ardei iuti ( puteti pune si 2, daca doriti mai iute)
- 2 lingurite coriandru(boabe) macinat
- 2 lingurite chimen macinat
- 1/2 lingurita cardamom
- pasta de tomate
- 2-3 linguri de ketchup
- o conserva de fasole rosie
- apa
- o lingura de cacao
Se adauga apoi fasolea rosie din conserva, ketchup-ul, pasta de tomate si apa, atat cat sa o acopere si sa fiarba. Trebuie amestecata mai tot timpul in timpul fierberii, sa nu riscam sa se afume.
Se adauga si condimentele, se sareaza dupa gust, iar pentru un final de glorie se adauga si lingura de cacao, pentru a scoate in evidenta celelalte ingrediente si sa-i dea o usoara dulceata.
Fierberea dureaza undeva la 30 de min, deci..nimic complicat:)
Am servit cu o mamaliga cremoasa. Foarte buna.....mai ales ca am facut asa ceva pentru prima data:)
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu