vineri, 16 aprilie 2010

prajitura cu crema de cocos

Ne trebuie un pachet piscot cu cacao
Pt crema:
- 670 ml lapte
- 70 gr amidon
- 2,5 linguri zahar
- 70 gr ciocolata alba ( cu cocos)
- 170 gr unt la temperatura camerei
-100 gr zahar pudra
-  6 linguri cocos ( eu am pus 10:)
Se amesteca 100 ml de lapte intr-o craticioara, se adauga ciocolata alba si incalziti la foc mic pana da in clocot. Reduceti focul si adaugati amestecul de amidon amestecand mereu pana se ingroasa.
Adaugati nuca de cocos si lasati sa se raceasca. Mixam untul cu zaharul pudra si adaugam in crema, apoi umpleti foile.
Da-ti la frigider pt 2-3 ore apoi taiati
Delicioasaaaa....dispare cat am clipi :P

Un comentariu:

prajitura Cocos spunea...

prajitura ta de Cocos este aici