miercuri, 10 noiembrie 2010

Gratar de pui cu salata de fasole verde pastai cu nuci si usturoi

....si iata reteta mea pentru primul meu concurs la care particip pe blogul Furnicutei:)....

Ingrediente pt 2 persoane: - 2 buc piept de pui
- fasole verde la alegere ( eu am folosit un borcan de 400 gr)
- 5, 6 nuci maruntite
- 3 catei de usturoi taiat rondele
- 2 linguri ulei de masline
- sare, piper
- pt decor salata verde, rosie.....dupa imaginatie
La salata de fasole se mai poate folosi si sfecla rosie pe langa celelalte ingrediente.

Pieptul de pui l-am batut , am condimentat cu sare, piper si l-am stropit cu ulei de masline si l-am pus pe gratarul incins. Separat am taiat usturoiul rondele si l-am calit in ulei de masline ( o lingura), nuca am maruntit-o si am prajit-o intr-o alta tigaie.
Fasolea am pus-o pt cateva minute pe gratarul incins, asta dupa ce am luat fileul de pui de pe gratar, ( pt a obtine cateva dungulite).Apoi le-am pus intr-un castron, am adaugat o lingura de ulei de masline, sare si piper dupa gust, nucile si usturoiul si am amestecat. Dupa cum spuneam se poate adauga si sfecla rosie.
Iata rezultatul, sper sa va placa.....eu am mancat cu placere si cu pooofta....

Pofta buna va urez si voua!:)



Un comentariu:

Sarea in bucate spunea...

VIN CU O INVITATIE LA UN JOCULET"STAFETA PRIETENIE" DACA VREI SA-L FACI ,TRECI PE LA MINE SI VEZI DESPRE CE-I VORBA:))