Ingrediente:
4 oua, 200 g zahar, 250 g faina, 100 ml ulei, 100 ml lapte, 100 g ciocolata cu menta, un varf de lingurita de scortisoara, 1/2 pachet praf de copt, sirop de menta.
Mod de preparare:
Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o spuma deschisa la culoare.Adaugam faina si praful de copt. . Turnam ciocolata topita pe bain marie si lasata putin la racit, uleiul si laptele,si mixam bine.
Tapetam o forma de chec cu unt si turnam compozitia. Eu am mai pus deasupra cateva bucatele de piersica si para din compot, pe care le-am pudrat inainte cu putina faina.
O dam la cuptor, in prealabil incalzit......cam 30-40 min, in functie de cuptor. Se poate incerca cu un betisor, daca e uscat, e gata. Dupa ce sa racit, pudram cu zahar.
Enjoy!:)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu