luni, 24 ianuarie 2011

supa crema de morcovi cu ghimbir si curry

Ingrediente pt 4-5 pers: - 4 morcovi mari si grosi, un cartof mare, 3 catei de usturoi, o lingurita de ghimbir tocat, o lingurita curry, 100 gr smantana, ulei.

Se pun 2-3 linguri de ulei intr-o oala, se adauga cateii de usturoi taiati marunt, ghimbirul si se calesc usor. Dupa ce sau rumenit putin, se adauga morcovii spalati si taiati in prealabil si se calesc usor. Se adauga lingurita de curry, apoi se toarna apa calda sau supa de legume....., se adauga si cartoful curatat si spalat si se lasa sa fiarba.
Cand au devenit moi, se dau prin blender pana se obtine o crema, se mai fierbe putin apoi se adauga smantana.
Se serveste cu crutoane de paine, si se decoreaza cu marar.


Pofta buna!:)

Niciun comentariu: