miercuri, 30 martie 2011

Banana trifle

Ingrediente pentru 4 portii : 250 ml lapte, 2 lingurite amidon, esenta de migdale, 3-4 linguri zahar, esenta de vanilie, 3 galbenusuri, 100 gr frisca ( eu am inlocuit cu iaurt), 2 banane, 125 gr piscoturi, 100 ml cafea rece.
Se dau in clocot 200 ml lapte si se pun deoparte. Se amesteca restul de lapte cu amidon, esente, zahar si galbenusuri, se toarna peste laptele fierbinte si se mai lasa pe foc pana se ingroasa. Se lasa sa se racoreasca.
Frisca se bate, bananele se feliaza, iar piscoturile se taie in bucati mici. Toate ingredientele se aseaza in pahare, in straturi si se orneaza cu fulgi de migdale.
Enjoy!:)

Un mic dejun, minunat!

2 comentarii:

Bianca spunea...

Yamy...o sa incerc si eu
Pupici

dya spunea...

bun rau, Bianca..l-am devorat intr-o secunda:))