miercuri, 9 martie 2011

Supa de rosii cu naut si carnaciori

Ingrediente pentru 5-6 portii : o cutie de naut, 2 conserve de rosii decojite si maruntite, 2 catei de usturoi, 1 ceapa, jumatate de morcov razuit, 3 linguri de ulei, 150 gr carnaciori picanti, 4 frunze de salata verde, o mana de frunze spanac, patrunjel, sare si piper dupa gust.

Se prajesc usor carnaciorii in ulei, se adauga ceapa taiata marunt,morcovul razuit si usturoiul taiat si el la fel...se calesc, apoi se adauga nautul scurs de zeama, si rosiile cu tot cu suc din conserve, se adauga supa de legume sau apa calduta, si se lasa sa fiarba cateva minute. La final se condimenteaza si se adauga salata, spanacul si  patrunjelul taiat marunt.

O supa usoara si gustoasa! Mancare pentru suflet.......Pofta buna!

Niciun comentariu: