marți, 28 iunie 2011

Aripioare cu curry si susan

Ingrediente pentru aripioare :

- 8 buc. aripi de pui, 100 gr iaurt gras, 1 lingurita praf de curry, sare, piper, 50 gr susan.

Aripile de pui se spala, si intr-un castron se amesteca cu iaurtul  si ingredientele. Se lasa la marinat pt o ora sau 2 (se pot lasa si peste noapte). Dupa ce le-am lasat la marinat, presaram deasupra susan si prajim in ulei incins .

Separat, am fiert cativa cartofi noi, intr-o alta oala am fiert o bucata de sfecla rosie. Am facut un piure de cartofi, sfecla rosie fiarta si racita, am dat-o prin razatoarea mica apoi am amestecat cu piureul de cartofi. Am condimenat dupa gust si am servit cu salata.

Pofta mare!:)

4 comentarii:

Cris spunea...

Cat de interesanta e prezentarea!!! Arata fenomenal! Incercam sa ma abtin de la orice hrana in afara de intermninabilele mele salate, dar iarasi ma trezesc poftind la preparatele tale magice... :D

Claudia spunea...

Multumesc frumos, draga mea!....mi-ar place sa te am la masa macar o data, ....iar aripioarele le poti pune si pe gratar, asa, ca pentru dieta:P

Cris spunea...

Si mie mi-ar placea la nebunie sa degust minunatiile preparate de tine! Esti asa de scumpa ca ai si gasit alternativa optima pentru mine :)) Te pup, sa ai o noapte linistita!

claudia spunea...

...iar mie mi-ar placea sa asist la constructia minunilor tale, asa mai invat si eu cate ceva:P.Pup tare:*