Ingrediente: - 500 gr spaghete, 100 gr bacon, 3 catei de usturoi, o ceapa (eu am folosit o ceapa rosie), 3 linguri ulei, spanac (am folosit congelat, 9 buc rotunde), 3 linguri smantana lichida.
Preparare : - Spaghetele se fierb conform indicatiilor de pe pachet. Intr-o tigaie, se incinge uleiul, se adauga baconul taiat fasii, ceapa taiata julien si usturoiul tocat marunt. Dupa ce s-au calit usor, se adauga si spanacul si smantana, se lasa pana se topesc bucatile de spanac, apoi se adauga si smanatana. Se da intr-un clocot, si se opreste focul.
Compozitia se pune peste spaghetele fierte, scurse si racite in prealabil. Se amesteca bine, si se servesc decorate cu parmezan.
Noi am servit si cu gratar de pui:)
Sa aveti pofta!:)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu