marți, 5 iulie 2011

Piersici gratinate cu iaurt

...cu gandul la un mic dejun mai light......am pus mana pe singura nectarina care se afla in fructiera (asta fiind ieri, azi am mai multe;), am taiat-o in jumatate.....am presarat zahar brun, si am pus-o pe grill-ul de aragaz cu partea taiata in jos.

Cand zaharul a inceput sa se caramelizeze, si piersica mea dungata....am intors-o pentru inca 1 minut. Le-am asezat pe farfurie, in mijloc am pus iaurt simplu...iar pt decor am folosit zahar brun si ceva fructe de padure congelate.
Simplu, rapid si gustos!

Enjoy!:)

4 comentarii:

Cris spunea...

Ce interesant! Eu nu m-as fi gandit niciodata sa frig o piersica, dar imi dau seama acum ca e chiar o idee faina! Problema e ca tigaia mea de fript miroase a carne oricat as freca-o.... :(

claudia spunea...

off...cumperi alta, numai pt piersici:P...glumesc, se pun pe gratar multe fructe.....si nu mai conteaza ca miroase a carne, papi fructe cu miros de carne, si ti se potoleste foamea!:)puup

Cris spunea...

:))) sa stii ca ma gandisem la asta, dar cred ca ai dreptate, oricum imi plac combinatiile exotice de carne cu fructe :)) ultima a fost un fel asiatic cu porc si ananas, super la gust, dar tare anevoios de facut :)) Nu rade, rabdarea mea se limiteaza la torturi, si nici atunci pana la capat :))

claudia spunea...

Figura esti!stai linistita, ca si eu am momente cand stau prost cu rabdarea!;)....cat despre combinatii de carne cu fructe, am incercat si eu.....singura scoasa din ecuatie, e sosul de visine pt carne, nu mi-a placut:P