luni, 30 ianuarie 2012

Muffins Pina Colada


Atat va pot spune despre ele: dispar instant de pe platou:)))

Ingrediente :

1 ou,115 gr unt topit, 200 gr zahar, 5 linguri de ananas bucati din compot, 2 linguri cocos, 250 gr faina, 2 linguri de crema de lichior Baileys (optional), 1 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita bicarbonat.

Preparare : Oul se bate intr-un castron, se adauga zaharul si untul topit, se amesteca bine pana la topirea zaharului (daca untul e cald, zaharul se va topi mai repede), apoi bucatile de ananas urmate de praful de copt, bicarbonat, nuca de cocos, lichiorul si la final incorporam faina.
Compozitia obtinuta o punem in formele de muffins (cu hartiile de copt in ea), si dam la cuptor (incins in prealabil) timp de 25 minute (sau in functie de cuptor), pana se rumenesc usor.

Le-am decorat cu glazura ramasa de la muffins cu portocale si ananas : 2 albusuri, 300 gr zahar pudra, esenta de vanilie, la care am adaugat si 2 linguri de nuca de cocos. Deasupra am pus puntul pe "I"...bomboane raffaello;)

Delicioase, garantat!;)

5 comentarii:

Misha spunea...

arata intr-un maaaare fel!!!!!!!!!!!

Dia spunea...

tks:))

Antonina spunea...

Cum sa fie Baileys optional?? Glumesti? Toarna nu te juca! ;) Super arata! pupici

Dia spunea...

Antonia, m-ai facut sa rad maxim:))), as mai fi turnat, dar am golit sticluta:)))pup tare:*

Timea spunea...

Sunt foarte frumoase si gustoase..like, like