sâmbătă, 25 februarie 2012

Paine prajita cu ou si lapte

Azi m-am trezit cu o pofta teribila de paine scaldata-n ou si lapte, apoi prajita. Tin minte ca tata ne facea asa, mie si fratelui meu, o nebunie....pe langa ca o mancam cu dulceata mea favorita, de visine, o mai mancam cu pate si rosii....mmmm

Nu e nimic complicat la reteta asta. Se bat 2-3 oua, se adauga  putin lapte, apoi feliile de paine se scalda in compozitie, si zdup cu ele in uleiul incins. Se rumenesc pe o parte si alta....si gata:).
Puteti servi cu dulceata care va place, sau simpla.....langa o cana cu lapte, iaurt. O puteti servi cu pate...e nemaipomenita.


Pofta mare!:)

2 comentarii:

Adina spunea...

Eu oare de ce le vedeam felii de portocale pe fb? Interesant ca zici de dulceata de visine,tocmai avem un borcan deschis si o sa incercam si noi combinatia!

Dia spunea...

Figura esti, draga mea....probabil te gandeai la portocale:P, incearca, si sigur o sa iti placa:).pup