joi, 21 martie 2013

Imi place sa pictez

....da, imi place, si e o pasiune ascunsa......o am de cand ma stiu, de cand eram copil. Tin minte ca mama imi iubea desenele,  chiar ma lauda si altora. Tot ce stiu din pensula, o stiu fara profesor. Parintii nu s-au gandit si nici posibilitati nu au fost la vremea aceea, sa pot invata cu profesor. Desi in ultimii ani nu am mai desenat....sunt tehnici care acum mi se par complicate, dar.....ceva din interior ma indeamna sa scot la soare si latura asta.
In facultate aveam prostul obicei, cand nu imi placea o materie, sa fac portretul profesorului. Sunt cateva cursuri cu portretelele mele, de-ar stii ei profesorii ce faceam la ora lor!? :P
Alteori desenam pe ce imi pica ochii.....un telefon mai sofisticat, un ghiveci de flori.....ochelari de soare.....colegii erau incantati! :)

Ce va arat azi, a fost pictat ieri.....intr-o ora! Am mers la un atelier al Laurei Dumbrava, si trebuia sa mergem fiecare cu un produs, cu ce stim noi sa facem. Asa am hotarat sa scot la lumina pictura, chiar daca acum...azi, nu se ridica la nivele inalte. Dar promit sa exersez, si cine stie...poate intr-o zi am sa va arat cum si ce tehnici sunt in aceasta arta! :)

Sper sa va placa ce ve-ti vedea de acum incolo!
Cel din urma, nu e terminat......dar voi reveni cu un tort de marime normala, si cu desenul terminat! :)

3 comentarii:

Biochimist la cratita spunea...

Foarte frumos! Abia astept tortul.

Anonim spunea...

Felicitari Claudia, esti foarte talentata...nu numai in pictura!
Pupici

Dia spunea...

@ Alina, multumesc!:)

@ Angi, esti o scumpa si imi e dor de tine! te pup cu drag :*