vineri, 16 mai 2014

Sparanghel alb la cuptor

Acum doua zile in Kaufland, am dat nas in nas cu Maria Sa ....Sparanghelul Alb! M-a tras de maneca si mi-a soptit: nu crezi ca ar fi cazul sa facem cunostinta??...hai ca am un pret bun! ;). Buuuun.....am zis, si am facut cunostita, apoi l-am luat acasa :))
Ce-am facut cu el, sau el cu mine....va las sa deslusiti in continuare! :P ;)

Ingrediente:
- o legatura de sparanghel alb
- 200 gr iaurt grecesc
- 1 lingurita mustar dulce ( cu miere )
- 6 linguri lapte
- 1 ou
- 50 gr cascaval
- 20 gr unt 
- 2 oua fierte (tari)
- sunca presata sau kaiser ( dupa preferinte)

Sparanghelul se curata bine, se spala si se fierbe cca 15 min. Iaurtul, mustarul, laptele,oul, cascavalul, sarea si piperul se amesteca bine si se toarna peste sparanghelul fiert, asezat intr-o tava unsa cu unt. Deasupra de presara bucati mici de unt. Se da la cuptor, incins in prealabil, cca 30 min.
Dupa ce a-ti scos din cuptor, se razuie oul si se presara peste sparanghel.
Optional, se serveste alaturi de sunca presata prajita sau kaiser prajit.

Enjoy!!!


Niciun comentariu: