marți, 16 noiembrie 2010

Rulouri de peste cu legume

Pt cca 6 buc de rulori : 2 buc file pangasius sau orice peste doriti, 3-4 linguri porumb dulce, un fir ceapa verde, 4 linguri branza razuita, un ardei rosu, sare, piper, 2 linguri ulei de masline, fasole verde pastai, 3 fire de patrunjel, 100 gr pesmet, 1 ou, ulei pt prajit.

Mai intai se prepara clatitele : 150 gr faina, 2 oua, 1/2 lingura ulei, sare, 150 gr apa minerala.

Fileul de peste se taie bucati foarte mici si se prajeste in ulei de masline. Dupa ce sa prajit, se scoate cu o paleta si se pune intr-un castron. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu ardeiul taiat feliute mici. Se pune peste fileul de peste, se adauga branza, porumbul, patrunjelul taiat marunt, se condimenteaza dupa gust si se amesteca usor.
Pe o foaie de clatita, se asaza cate 2 pastai de fasole si 2 linguri din compozitia de peste, se ruleaza, se trece prin ou si pesmet si se prajeste pana devin usor aurii.

Se servesc langa o salata de varza, sau dupa preferinte.

Delicioase:)

Niciun comentariu: