marți, 11 ianuarie 2011

pui cu legume si taitei de orez


Imi place la nebunie mancarea chinezeasca, si tot incerc sa o fac ca la carte.....desi nu prea am mereu totul la indemana. Dar azi mi-am amintit ca mai am ceva taitei de orez cumparati din Viena, si am trecut la "atac".

Deci....am folosit 2 fileuri de pui, 1 morcov taiat julien, 1 ardei rosu, 1 ardei verde si jumatate de ardei galben, jumatate de dovlecel dat prin razatoare, o bucatica mica de ghimbir pe care am razuit-o si am calit usor in 2 linguri de ulei de masline.
Am adaugat puiul si l-am lasat sa se rumeneasca, apoi am adaugat si legumele. Am pus doua linguri de apa, am pus capacul si am lasat putin sa se inabuse.Am condimentat cu 2 linguri de sos de soia, o lingurita de curry, sare si piper dupa gust.
La sfarsit am pus taiteii de orez pe care i-am tinut in apa calda la inmuiat.
Si iata ce a iesit.....!:)

Pofta buna!

2 comentarii:

meerceea spunea...

daca mai adaugai si niste chili chiar ca avea tenta chinezeasca...nu uita de reteteculinare.dragute.com

Dia spunea...

chili este optional:)