marți, 10 mai 2011

Briose cu branza, cascaval si marar

Ingrediente: - 160 gr faina, un varf de lingurita praf de copt, 1 varf lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie, 3 oua, 50 ml ulei, 100 ml lapte, 50 gr cascaval razuit, 50 gr branza sarata razuita, cam o legatura mica de marar tocat, un praf de tarhon, sare dupa gust.
Mod de preparare : - ouale se bat intr-un castron, se adauga laptele, uleiul, faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul, cascavalul si branza razuita, mararul tocat marunt, praful de tarhon si sarea.....toate se amesteca .....trebuie sa fie un aluat care sa curga, dar nu foarte tare.

Aluatul obtinut, se pune in forme de copt briose, dupa ce am asezat (optional) hartie pentru briose. Daca nu aveti hartie, ungeti formele cu unt. Ele se vor desprinde usor dupa ce s-au copt.

Briosele le-am facut la Pasti, si au avut priza la public:). Se pot servi ca aperitiv sau la micul dejun.

Enjoy!:)

2 comentarii:

Dya spunea...

Interesant! te-am descoperit la concursul Laurei Adamache! Eu sunt,,, intamplator,,, tot Dya! Daca doresti un schimb de link-uri te astept pe blogul meu, cu un mesaj http://dyaskitchen.iblogger.org

Dia spunea...

...sunt bune la ceva si concursurile astea:)....ma bucur sa ne cunoastem:)