luni, 2 mai 2011

Cod cu sos de salvie si usturoi



Zilele trecute am cumparat 2 fileuri de cod congelat......sincer, nu am sa mai cumpar cod sau pangasius congelat.....cata apa isi lasa pe grill, oricat l-am lasat la dezghetat si tamponat cu tone de servetele de hartie......lasa de dorit.

L-am codimentat, stropit cu ulei.....si pus pe grill-ul incins.
 Separat, 50 gr unt topit, zeama de la jumatate de lamaie pus in untul topit, cateva frunzulite de salvie (la plic), data viitoare sper sa imi iasa in cale salvie proaspata.......iar la final, un fir de usturoi verde, taiat si pus in sosul de unt.

Am servit cu cartofi gratinati ( cartofi fierti in coaja, apoi decojiti.....i-am pus in tava, am stropit cu ulei, sare.....si i-am dat in cuptorul incins timp de jumatate de ora pana se rumenesc)
....concluzia, ori nu stiu eu sa fac un sos bun de salvie....ori, chiar nu e pe gustul meu.....

Enjoy!

Niciun comentariu: