Pentru umplutura am folosit : 1 kg de branza de capra(bio), 400 gr iaurt gras (optional), 6 oua, 150 gr unt topit pentru uns foile, 1 legatura marar maruntit.
Iaurtul se amesteca separat cu 3 oua.
Pentru foi : un pachet de foi pt placinta de 400 gr.
Preparare: Branza am lasat-o de seara in apa sa isi mai scoata din sare, si sa se inmoaie, apoi am sfaramat-o cu ajutorul furculitei, am adaugat ouale(3buc) si mararul maruntit si am amestecat bine.
Am luat cate 2 foi de placinta pe care le-am uns cu unt topit, am pus pe mijloc din compozitia de branza si am rulat. Am procedat asa pana am umplut o tava ( 33x25cm), unsa in prealabil cu unt.
Deasupra am turnat iaurtul amestecat cu cele 3 oua si am dat la cuptor pana sa rumenit partea de deasupra.
Pofta buna!:)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu