vineri, 3 iunie 2011

"Guguluf" cu cas si rubarba.....si alte fructe

Zilele trecute am fost la socrii, intr-o scurta vizita......si am primit 2 bucati mari de cas de capra....bio....imi place mult sa maninc casul cu salata de rosii, dar si sa-l folosesc in diverse combinatii dulci. De data asta am facut un mic dejun satios si energizant.

Am folosit cam 250 gr cas, am pus 2 linguri de zahar pudra, si l-am amestecat pana a devenit ca o pasta. Separat, aveam cateva linguri de fructe de padure decongelate si putin fierte cu o lingurita de zahar, pana si-au lasat suc, 2 linguri de dulceata de rubarba(home made)......pe care le-am amestecat bine cu casul.

Pentru asamblare, am folosit banuti de piscoturi (cumparati din ungaria), si un piscot de pe la noi, sfaramitat. In centrul unui cerc, am pus piscotul sfaramitat, peste el am turnat 2 lingurite suc de lamaie(home made), pe margine am pus banutii, inmuiati si ei in acelasi suc de lamaie, si in mijloc am pus crema obtinuta de cas.

Deasupra cremei, am pus dulceata de rubarba.....am decorat cu ciocolata topita......pe langa am pus capsuni scufundate in cioco.....cirese, felii de caise.....
Buuun si fff satios.....nu mai maninc pana maine......mai ales ca a fost un mic dejun intarziat:))

...aaaa, era sa uit.....cand fierbeti rubarba, puneti cat zahar doriti......ea e acrisoara, asa ca sa nu va speriati ca e prea mult zahar......nici gand;)

Enjoy!...si o vara racoroasa....

Niciun comentariu: