- 1 ou
- 114 gr unt topit
- 200 gr zahar
- 250 gr faina
- 1/2 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita praf de copt
- 150 gr nuci (optional), se pot pune in locul lor fulgi de ciocolata , fulgi de cocos, stafide
- esenta de vanilie
Bananele se zdrobesc bine cu ajutorul unei furculite, se adauga oul si se amesteca bine. Separat, se topeste untul si adaugam zaharul in untul topit . Dupa ce sa topit bine zaharul, turnam compozitia peste banane. Adaugam treptat si celelalte ingrediente, amestecam pana se omogenizeaza, apoi cu ajutorul unei linguri, punem cam 3/4 in formele de copt (hartie de copt), si dam la cuptor cam 25 min. sau pana se rumenesc.
Am pus deasupra unora, branza fagaras amestecata cu zahar vanilat pudra, si cateva mandarine din compot. O combinatie excelenta, merita incercate:)
Enjoy!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu