marți, 27 decembrie 2011

Aperitivele de pe masa mea de Craciun

A trecut si Craciunul asta, destul de repede, inca putin si vom pasi intr-un nou an, sper eu ca va fi mai bun, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Pe langa bunatatile de pe masa, nu au lipsit nici decorurile, de pe pervazul bucatariei mele:)
Pentru inceput, traditionalele salate de Beof si salata de pui cu ciuperci si castraveti acrii

urmate de platou cu rulouri de sunca cu branza philadelphia, branza topita, masline verzi, branza camembert si prune murate
Chiftelute de porc cu susan, coapte in cuptor

Aperitiv cu rosii, castraveti, branza philadelphia si somon afumat
....caltabosul si celelalte de-ale porcului, sunt tot home made, de la socrii:). De pe masa nu au lipsit nici carnatii, friptura, sarmalele, dar le pastrez pentru episodul urmator:)

2 comentarii:

Sara & Miki spunea...

O masa imbelsugata, numai bunatati... foarte apetisante toate. Pup!

dya spunea...

Multumesc frumos, dragilor! Va pup si imbratisez cu drag!>:D<:*