luni, 30 ianuarie 2012

Pui Tandoori cu praz si portocale

Frig si ger groaznic, asa ca ....dam drumu' la cuptor d-le, da' sa nu mearga aiurea!Poate suna un pic ciudat...tandoori, praz si portocale, da' asa-s eu uneori, combin ce imi trazneste in minte:)).

Ingrediente :
8 buc pulpe de pui, 1 lingura praf tandoori masala, ulei de masline, sare, 2 portocale, 10 cm de praz feliat rondele.
Tandoori, arata cam asa...., punguta o am din Viena, cumparata de o prietena care a fost pe acolo acum vreo 2 saptamani, si la indicatiile mele de a ajunge in piata cu minuni asiatice....m-am ales cu tot felul de prafuri culinare:).

Pulpele de pui le-am spalat, crestat, puse in tava de yena, stropite cu ulei de masline si pudrate cu tandoori si sare, acoperite cu rondele de praz, insotite de zeama de la o portocala, iar cealalata feliata si asezata printre pulpele de pui.
Hmm...cam atat, date la cuptor pentru max 50 min, pana se rumenesc (le mai invartim din cand in cand in tava la interval de 15 min)
Am servit cu garnitura de piure de cartofi. Gata-i cina!:)

Poftiti la masaaaa!

4 comentarii:

Antonina spunea...

Tare-mi place papica asta!

Dia spunea...

si mie, si mie....merge cu o muratura;)

DiaMar bucataria galbena spunea...

Daca ne-ai poftit ,am venit.Buna papica ta.Te pup!

Dia spunea...

Bine ai venit, DiaMar:), multumesc.Pup si eu:*