marți, 26 octombrie 2010

cartofi copti cu branza, nuci si usturoi

Cu reteta aceasta, raspund unei provocari pornite de Furnicuta Boscodina pe facebook:). Iata rezultatul.....2 cartofi , branza de capra, 3 catei de usturoi, 2 nuci maruntite, ulei de masline, marar si castravete pt decor.

Cartofii se spala si se coc in coaja. Dupa ce s-au copt, se decojeste o parte, scobim jumatate din cartof. Separat razuim 100 gr branza capra ( sau la alegere), nucile si usturoiul le maruntim cu cutitul. Jumatatea de cartof scobita o amestecam cu branza razuita, nuca si usturoiul. Compozitia o punem inapoi in scobitura, asezonam cu ulei de masline si marar, si mai dam pt 5 min la cuptor.(pt a se inmuia putin branza si nucile sa se coaca putin).
La final decoram dupa imaginatie:)

Aromele se inbina perfect;)........

Niciun comentariu: