Blat: 6 oua, 6 linguri zahar, 100 ml ulei, 6 linguri faina, 1 plic praf de copt, 3 linguri cacao.
Crema: 500 gr branza dulce, 200 gr zahar pudra, 200 gr unt, 1 plic zahar vanilat, un plic gelatina.
Glazura: 2 budinci de vanilie, 500 ml suc fanta( galben sau rosu), zahar dupa gust.
Mod de preparare: Galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul pana se formeaza o crema groasa ca o maioneza. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu crema de galbenusuri, se adauga faina, praful de copt si cacaoa. Se coace un blat in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa la racit.
Branza se mixeaza cu zaharul si untul, se intinde peste blatul racit. Intr-o cratita se toarna sucul de fanta, se adauga budinca ,zaharul dupa gust se amesteca si se pune la foc mic pana se ingroasa. Cand se raceste se toarna peste crema de branza. Se da la rece si se taie a doua zi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu