duminică, 14 noiembrie 2010

Spaghete cu sos de ciuperci si parmezan

Pentru 2 persoane am folosit : - 250 gr spaghete fierte exact cum scrie pe ambalaj
                                             - o cutie de ciuperci
                                             - smantana lichida 250 gr
                                             - ulei de masline, sare si piper dupa gust
                                             - parmezan ( cam 2 linguri la o portie)

Sosul l-am preparat asa : am pus ciupercile la calit in 2 linguri de ulei de masline pana devin usor aurii, am turnat smantana si am lasat sa fiarba putin. Am condimentata cu sare si piper, apoi am turnat compozitia peste spaghete si am amestecat.

Am pus pe o farfurie, si am presarat parmezan deasupra.

Pofta buna!:)

2 comentarii:

Anonim spunea...

În paste nu mai pui niciun alt condimnent: ex busuioc, oregano ?

dya spunea...

Ba da, dar probabil am omis sa scriu cand am facut pastele.....multumesc pentru vizita:)