Da! din resturile de carne ramase de la masa de revelion .....carnati de casa, carne de porc si pui, chiftelute....
Deci, carnea de mai sus, in afara de chiftelute, am taiat-o fasii mici.
Intr-o oala, am pus putin ulei, am taiat 2 cepe marunt (una rosie, si una alba) si le-am pus la calit. Am adaugat 2 catei de usturoi pisati, 1 lamaie taiata in patru. Cand ceapa a devenit sticloasa, am pus carnea si putina apa (cat sa o acopere), si am lasat sa dea in fiert.
In timpul fierberii, am adaugat 2 rosii decojite si taiate marunt, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita de seminte chimen, 1 lingurita praf de garam masala, sare dupa gust si am lasat sa fiarba pana zeama a devenit un sos gros.
Dupa ce am stins focul, am adaugat patrunjel tocat, si am servit cu spaghete.
Este o mancare delicioasa, aroma de lamaie iti da senzatia de racoare:)
Pofta buna!
6 comentarii:
Mmm cu siguranta super gustoasa mancarica asta...
Bianca, incearca....nu o sa iti para rau;), mai ales daca inca mai ai carne ramasa:)
Buna idee. Imi place cum arata mancarea ta!
Multumesc frumos, Alexandrina:).pup
Bine te-am gasit draga mea!
super idea cu resturile! arata excelent!
te astept la tea party :* (ai detalii pe blogul meu)
Bine ai venit, draga mea!si mie mi-a placut tare mult ce a iesit:):*
Trimiteți un comentariu