marți, 3 ianuarie 2012

Mancare din resturi

Da! din resturile de carne ramase de la masa de revelion .....carnati de casa, carne de porc si pui, chiftelute....
Deci, carnea de mai sus, in afara de chiftelute, am taiat-o fasii mici.

Intr-o oala, am pus putin ulei, am taiat 2 cepe marunt (una rosie, si una alba) si le-am pus la calit. Am adaugat 2 catei de usturoi pisati, 1 lamaie taiata in patru. Cand ceapa a devenit sticloasa, am pus carnea si putina apa (cat sa o acopere), si am lasat sa dea in fiert.
In timpul fierberii, am adaugat 2 rosii decojite si taiate marunt, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita de seminte chimen, 1 lingurita praf de garam masala, sare dupa gust si am lasat sa fiarba pana zeama a devenit un sos gros.

Dupa ce am stins focul, am adaugat patrunjel tocat, si am servit cu spaghete.


Este o mancare delicioasa, aroma de lamaie iti da senzatia de racoare:)

Pofta buna!

6 comentarii:

Bianca spunea...

Mmm cu siguranta super gustoasa mancarica asta...

Dia spunea...

Bianca, incearca....nu o sa iti para rau;), mai ales daca inca mai ai carne ramasa:)

Alexandrina spunea...

Buna idee. Imi place cum arata mancarea ta!

Dia spunea...

Multumesc frumos, Alexandrina:).pup

Emily spunea...

Bine te-am gasit draga mea!

super idea cu resturile! arata excelent!

te astept la tea party :* (ai detalii pe blogul meu)

Dia spunea...

Bine ai venit, draga mea!si mie mi-a placut tare mult ce a iesit:):*