La capitolul supe, stau cam prost....maninc, dar rar. Si cand ma apuca pofta, sorb cu sonor maxim un bol:)))
Ingrediente :
Zeama de supa de pui (in lipsa ei, apa)4 cartofi potriviti, un morcov, 1 jumatate de ardei capia, 1 ceapa mica, 1 capatana mica de conopida, 1 galbenus de ou, 100 gr smantana lichida, 1 cm de radacina de ghimbir razuit, sare si piper dupa gust.
Toate legumele de mai sus se curata, se spala si se pun in apa cu sare la fiert sau supa de pui. Dupa ce au fiert, se dau prin blender impreuna cu ghimbirul razuit, si se pune din nou in oala la fiert.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, si in caz ca nu a-ti folosit supa, picurati in timpul fierberii si o lingura-doua de ulei.
In ultimile 3 minute de fierbere se adauga si smantana amestecata cu galbenusul de ou.
Se serveste cu crutoane de paine.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu