miercuri, 17 octombrie 2012

Salata de cartofi cu sfecla rosie si crema de branza

Sa anuntat concurs pe pagina Maniacului!!!!!! Binenteles ca am spus prezent, iar ii iau premiile!:))

Ingrediente:
- 500 grcartofi fierti in coaja
- 3linguri iaurt gras
-  2 linguri mustar dijonnaise
-  sfecla rosie razuita
-  marar
-  ulei (cam 2-3 linguri, in functie de cantitatea cartofilor)
-  sare si piper dupa gust
-  putina zeama de lamaie
-  si ingredientul concursului : Ceva fin si pufos-Crema de branza cu verdeata de la Delaco (1 cutie de 140 gr)

Preparare:
Cartofii fierti in coaja, se decojesc si se taie in marimea dorita. Separat, se amesteca iaurt gras, mustar, sfecla rosie razita, marar, ulei si crema de branza.
Se poate servi ca garnitura langa o bucata de carne, dar eu am servit-o asa, cu inca o lingura buna de crema de branza.

Pofta mare!!!

ps: BM, te mai "vizitez"!:D

2 comentarii:

Paula Gafitescu spunea...

Arata tare bine, felicitari si bafta la concurs!!

Dia spunea...

Multumesc draga Paula! sa fie!;)